Saturday, August 21, 2010

soooooooooo adorable ~

adik Hassan Abdullah al Awadh, suara dia baca Quran sangat best, subhanallah..rasa boleh menitis air mata dengar bacaan dia..takpe la suara azie tak sedap pun, at least dapat dengar adik ni baca terubat hati (=

video
sangat merdu kan? sejuk perut mak ayah dia, tapi takpe setiap orang dikurniakan kelebihan masing2, so jangan sedey2 zie, boleh cuba di bidang len ;-p

video
video
video 
ni ja yang mampu di share setakat ni, nak dengar lagi banyak try cari kat youtube, azie da tak larat nak tunggu uploading (;..
moga lagi ramai umat Islam yang boleh baca kalam Allah semerdu ni, iAllah..

No comments:

Post a Comment