Sunday, June 24, 2012

waiting for my new friends (^_^)

alhamdulillahi'ala kulli hal..hari minggu yang sangat menenangkan (ayat orang pemalas,huu.. ^_~)..bosan sebenarnya bila dhiya takde, hari minggu pun takley gi mana2, tapi alhamdulillah, Allah kan ada :).. tibe kakji yang baik hati mesej, so azie ikut la sekali kakak2 yang baik hati kakji n kak nad ke pasau..barang dapur pun macam da takde (ayat cam rajin masak ja, tak pun act. :p..kalau da nama orang perempuan mesti kalau datang dengan intention tanak beli pape, tup2 baliknya penuh kat tangan,haha..itulah yang jadi pagi ni..best la jugak kat pasar awam tapah ni, ada macam2, dari yang basah sampai yang kering, n azie paling suka sebab agak bersih, kebersihan kan sebahagian daripada iman (^_^)..makcik, pakcik, abg, akak, yang jual2 tu pun ramah tamah..
            azie baru ja datang 2 kali tapi azie da ada kedai feveret,hee..tiap kali datang mesti gi jenguk, comey2 (^_^)..dari ritu lagi tingin nak beli buat peneman tapi fikir2 kesian pulak..haish...sembang2 ngan auntie tokey kedai tu tanya2 sikit, maklumla novice..then end up tak jadi beli sebab auntie tu cakap kena ada bekas besau and oxygen sekali..kena balik cari tempat dulu la ni nampaknya,huu..tapi rezeki Allah kita tak tahu kan, alhamdulillah..tak perasan rupanya perbualan azie ngan auntie tu ada orang terdengar..and dia willingly nak kasi azie guppy, senang azie nak jaga katanya..yeay!! suka sangat, terima kasih ye o(^__^)o...tak sabar nak ada pet, 2nd time in my life after fiona dulu (since fiona mati azie da tak membela pape coz i couldnt bear to suffer the lost, it's hurt, really...) 

hee..gini la kut ikan azie nanti , comey kan? (^_~) **taken from Guardian Angel

No comments:

Post a Comment